Menu

Om Drivkraft

Om Drivkraft

Jeg vil elske at skabe visuel gennemslagskraft for dig og din virksomhed

Hej med dig! – Lad os starte med en kop kaffe. Det hele handler om at forstå jeres mindset for i sidste ende at kunne omsætte det til et visuelt sprog. Hvem er I? Hvad gør I? Hvad gør jer glade? 

Drivkraften – Jeg nyder at skabe meningsfyldt grafisk design. Den største tilfredshed for mig er, at mine kunder går glade herfra med et design, som de er stolte af og har taget ejerskab i.

Mia Wissing Jessen – Stifter af Drivkraft og grafisk designer. Har arbejdet med konceptudvikling samt rum og grafik i fire år. Åbne processer med brugerind­dragelse er fundamentet for at opnå de bedste resultater. Mia er god til at lytte ind bag det talte ord og skabe visuel kommunikation, der udspringer af kundens behov og opfattelse.

Tætte samarbejdspartnere
PR-bureau – Pure Public Programmør & It-systemer – Versio ApS

Grafisk Kommunikation

Visuelle identiteter  – Identitet er ikke bare et logo. Det handler om at blive opfattet og set, som det virksomheden er. For at skabe sammenhæng laver jeg kun visuelle identiteter som en samlet pakkeløsning med mindst tre grafiske løsninger, hvilket  f.eks. kunne inkludere logo, visitkort og brevpapir.

Markedsføringsmaterialer – Markedsføring er ikke kun brochurer, postkort og annoncer. Jeg er særlig skarp ud i kreative former i flere dimensioner, der skaber en oplevelse, som modtageren kan huske.

Digitale løsninger – Jeg er stærk i UX-design [brugeroplevelsesdesign] såvel fysisk som digital. For mig handler det om at skære helt ind til benet. Selvom digitale løsninger ikke har en fysisk begrænsning, mener jeg bestemt, at enkelhed i den visuelle kommunikation gavner brugeroplevelsen. Udover interaktive pdf-løsninger, udvikler jeg også websites i samarbejde med IT virksomheden Versio ApS. De har specialiseret sig i skræddersyede, fleksible og fremtidssikrede IT-systemer inkl. booking- og CMS-systemer.

Designløsninger

Konceptudvikling – Trænger I til nye øjne på jeres ide, design eller produkt. Jeg er skarp til konceptudvikling og tror på, at en åben, involverende proces fører til det bedste resultat.

Grafisk & rumlig design  – Jeg har specialiseret mig i brugen af grafisk design til rumlige koncepter. Her er der tale om udstillingsdesign, café-/butiksindretning, wayfinding, fysiske objekter, emballage mm.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!